Occasions regio Amersfoort

Occasions regio Amersfoort. Wanneer u op zoek bent naar een tweedehands auto bent u bij Auto Doe aan het juiste adres. Bekijk al onze occasions op http://www.autodoe.nl/occasions/ Houd de site in de gaten want regelmatig vullen we het aanbod aan met nieuwe interessante occasions.

Neem contact op

Occasions regio Amersfoort, kiest u ook voor een occasion?

De meeste mensen kiezen voor een occasion vanwege het grote prijsverschil in vergelijking met een nieuwe auto. Logisch, want wanneer je een nieuwe auto koopt daalt de marktwaarde vooral na de eerste paar jaar aanzienlijk. Hierdoor kun je dus een wat oudere auto kopen tegen een fractie van de nieuwwaarde. Uiteraard is het wel van belang om te weten hoe de auto in die eerste jaren gebruikt en onderhouden is en hoeveel er mee gereden is.

Occasions regio Amersfoort, een betrouwbare aankoop bij Auto Doe

Auto Doe biedt alleen occasions aan waar we zelf achter staan. Dat wil zeggen dat de auto in prima staat en goed onderhouden moet zijn. Wij kijken een auto dan ook goed na en plegen het benodigde onderhoud voordat we hem plaatsen op onze occasion pagina. Mochten we toch iets gemist hebben en u ontdekt een gebrek na de aankoop waarover u niet geïnformeerd bent, dan lossen we dit natuurlijk snel voor u op. Auto Doe is overigens ook aangesloten bij BOVAG. Auto’s boven de €4.500,- beschikken over BOVAG garantie.

Wanneer u op zoek bent naar een occasion, maar u weet nog niet precies wat voor auto geschikt is voor u, laat het ons weten. Wij helpen u bij het vinden van een goede match.

garagebedrijf amersfoort

garagebedrijf amersfoort

Maak nu een afspraak met Auto Doe via onderstaande button.

Neem contact op

Links | Links 2 | Sitemap
 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Ik ben heel tevreden met mijn occasion :)
Author Rating
51star1star1star1star1star