Auto reparatie Amersfoort en APK keuren Amersfoort

Auto reparatie en APK keuren in Amersfoort laat u het best uitvoeren door Auto Doe. Wij zijn een universeel en onafhankelijk garagebedrijf en we beschikken over professionele monteurs die ervaren en vakkundig zijn.

Neem contact op

Autoreparatie Amersfoort

Auto reparatie Amersfoort, Auto Doe. Wij voeren verschillende soorten reparaties uit aan uw auto. Veel voorkomende reparaties zijn bijvoorbeeld het vervangen van de accu, vervangen van remschijven en trommels, airco reparatie, vervangen van distributieriem, ruitenwissers en koppeling. Ook vervangen we de banden bij onvoldoende profiel.

APK keuren Amersfoort

De Algemene Periodieke Keuring is verplicht in Nederland. De keuring is bedoeld om de kans op gebreken te verminderen, waarmee de veiligheid en opstoppingen in het verkeer verminderd worden. Voor uzelf is het uiteraard ook prettig om op uw auto te kunnen vertrouwen. Daarbij wordt gecontroleerd of de auto aan alle milieueisen voldoet.

De prijzen voor APK keuren bij Auto Doe in Amersfoort:

APK Benzinemotor €19,95
APK Dieselmotor bouwjaar voor 2006 €35,00 (incl. roetmeter)
APK Dieselmotor bouwjaar na 2006 €19,95
APK camper €55,00

autoreparatie apk amersfoort

Autoreparatie apk Amersfoort

Compleet onderhoud klein

Ook kunt u bij ons terecht voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt van de auto. Bij een kleine onderhoudsbeurt voeren we de volgende werkzaamheden uit: controle van verlichting en ruitenwissers, conditie van de accu, uitvoeren remmentest, wielophanging en banden controleren. Checken van de hele uitlaat lijn. Ook vullen we ruitenwisservloeistof, olie, koelvloeistof en remvloeistof bij.

Compleet onderhoud groot

Het groot onderhoud bevat al het voorgaande, maar hier worden ook nog aan toegevoegd: het vervangen van luchtfilters en bougies en het reinigen van de remmen aan voor- en achterzijde.

Neem contact op

Links | Links 2 | Sitemap
 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Voordelig en je wordt goed geïnformeerd tijdens de APK
Author Rating
51star1star1star1star1star