Auto uitlijnen Amersfoort

Auto uitlijnen Amersfoort bij Auto Doe. Merkt u dat uw auto trilt bij hoge snelheden? Of zwenkt uw wagen naar één kant wanneer u het stuur lichtjes vasthoudt? Dan kan het zijn dat uw auto uitgelijnd moet worden. Als u al langere periode rijdt met een niet goed uitgelijnde auto, dan kunt u dat ook aan de slijtage aan de autobanden zien. Deze slijten dan abnormaal of ongelijkmatig.

Neem contact op

Auto uitlijnen Amersfoort bij uw auto nodig?

Een goede test om te checken of uw auto nodig uitgelijnd moet worden is deze: U neemt een bocht en vervolgt op een rechte weg, wanneer u het stuur losjes vasthoudt zou deze op het rechte stuk weer exact naar het midden terug moeten draaien. Is dit niet het geval, laat Auto Doe dan eens checken of de uitlijning van uw auto wel in orde is.

Auto uitlijnen Amersfoort, waarom het verstandig is.

Uw banden gaan veel langer mee doordat ze gelijkmatiger slijten. Daarbij rijdt het een stuk veiliger en comfortabeler. U kunt er op vertrouwen dat uw stuur na een bocht weer netjes in de positie terugkomt, wat gevaarlijke situaties kan voorkomen. En tot slot is het natuurlijk gewoon erg prettig dat de auto soepeler rijdt zonder te trillen.

auto-uitlijnen

Hoe een verkeerde uitlijning ontstaat

Een foutieve afstelling tussen de voor- en achteras van de auto. Dit kan komen doordat u tegen een stoeprand bent aangereden, regelmatig door grote kuilen rijdt of door een ongeval waar uw auto bij betrokken is geweest. Wanneer u nieuwe banden op uw auto laat zetten of wanneer de onder ophanging vervangen wordt is het ook gebruikelijk dat uw auto meteen uitgelijnd wordt.

Wanneer u vermoedt dat uw auto uitgelijnd moet worden, maak dan een afspraak met Auto Doe via onderstaande button.

Neem contact op

Links | Links 2 | Sitemap
 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Gelukkig van dat trillen af
Author Rating
51star1star1star1star1star